Vakexcursies

Zien is weten en daarom organiseert het bureau vakexcursies voor iedereen die werkt in het vakgebied van stedenbouw en ruimtelijke ordening. De excursies zijn specifiek toegesneden op het project waar u mee bezig bent. Het is vaak leerzaam om naar gerealiseerde voorbeelden te kijken. U doet ideeën op, discussies komen los en u krijgt de kans te horen hoe het proces bij een vergelijkbaar project verlopen is. Wat is gelukt en wat niet? U leert van andermans fouten en van hun successen. Bovendien krijgt iedereen eenzelfde referentiekader en komt het de teamspirit ten goede.

Elke bouwopdracht is anders en daarom zijn er honderd en een mogelijkheden voor een interessante excursie. Afhankelijk van het type project waar u mee bezig bent en van de specifieke interesses die u heeft, stellen we de bestemming vast. Vervolgens bespreken we ideeën voor onderwerpen waar tijdens de excursie dieper op in wordt gegaan.

Het bureau geeft een toelichting bij de te bezoeken projecten. Deze kan worden aangevuld door een gastspreker die zijn persoonlijke kennis over het project met u deelt. Een excursiegids biedt waardevolle achtergrondinformatie. U kunt hem ter voorbereiding lezen of gebruiken als naslagwerk.

georganiseerde excursies:

 
Excursie Psychologie van het overstappen II
Bekijk dit project
Excursie Psychologie van het overstappen I
Bekijk dit project
Excursie Bijlmermeer
Bekijk dit project
Excursie bouwblokken
Bekijk dit project
Excursie waterwoningen
Bekijk dit project